Sanoja & säveliä...

Vapaa-aikani kuluu pääosin hyvän musiikin ja kirjallisuuden parissa. Molempien suhteen olen lähes kaikkiruokainen. Jos haluat tietää, millaisia kirjoja luen ja mitä niistä ajattelen, käy täällä.

Pianoa olen soitellut jo noin neljänkymmenen vuoden ajan lähinnä omaksi ilokseni. Vuosien saatossa tutuiksi ovat tulleet niin klassisen musiikin helmet, ikivihreät iskelmät kuin uusimmat pop-hititkin sekä Suomesta että maailmalta.

Runoja, blogipostauksia ja muita tekstejä pyrin kirjoittamaan säännöllisesti. Aina tekstiä ei kuitenkaan synny vaivattomasti, mutta silloin kun kirjoittaminen sujuu, todella nautin siitä. Uskon vahvasti siihen, että runo päivässä - joko kirjoitettuna tai luettuna - pitää synkkyyden loitolla :)

Minua ovat aina kiinnostaneet myös eri kielet ja kulttuurit. Tällä hetkellä matkustelen lähinnä virtuaalisesti, mutta aikoinaan talvilomilla suosikkikohteeni oli Playa del Ingles Gran Canarialla.

Kesäisin en ole sen sijaan oikeastaan koskaan ulkomaille kaivannut - Suomen luontoa kun ei silloin voita mikään. Toki Ruotsi ja Norja ovat tulleet tutuiksi.

Kun kirjoittaminen kangertelee, saatan silloin tällöin tarttua myös neulepuikkoihin. Viime aikoina olen kuitenkin suosinut hieman niskäystävällisempää tapaa rentoutua, nimittäin värittämistä. Kannattaa kokeilla.

Lisää minusta ja tekemisistäni voit lukea täältä.