Sanoja & säveliä...

Vapaa-aikani kuluu pääosin hyvän musiikin ja kirjallisuuden parissa. Molempien suhteen olen lähes kaikkiruokainen. Jos haluat tietää, millaisia kirjoja luen, käy täällä.

Pianoa olen soitellut jo lähes neljänkymmenen vuoden ajan lähinnä omaksi ilokseni. Vuosien saatossa tutuiksi ovat tulleet niin klassisen musiikin helmet, ikivihreät kuin uusimmat pop-hititkin sekä Suomesta että maailmalta.

Runoja, blogipostauksia ja muita tekstejä pyrin kirjoittamaan säännöllisesti. Aina tekstiä ei kuitenkaan synny vaivattomasti, mutta silloin kun kirjoittaminen sujuu, todella nautin siitä. Uskon vahvasti siihen, että runo päivässä - joko kirjoitettuna tai luettuna - pitää synkkyyden loitolla :)

Minua ovat aina kiinnostaneet myös eri kielet ja kulttuurit. Tällä hetkellä matkustelen lähinnä virtuaalisesti, mutta aikoinaan ehdoton talvilomakohdesuosikkini oli Playa del Ingles Gran Canarialla. Kesäisin en ole oikeastaan koskaan ulkomaille kaivannut - Suomen luontoa kun ei silloin voita mikään.

Kun kirjoittaminen kangertelee, saatan silloin tällöin tarttua myös neulepuikkoihin. Toki viime aikoina olen suosinut enemmän hieman niskäystävällisempää tapaa rentoutua, nimittäin värittämistä. Suosittelen kokeilemaan.

Lisää minusta ja tekemisistäni voit lukea täältä.